Kızıltaş: Karanlık odaklar Başbakan Erdoğan'ı seçti

Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş, son dönemde Türkiye'de yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kızıltaş: Karanlık odaklar Başbakan Erdoğan'ı seçti
Kızıltaş: Karanlık odaklar Başbakan Erdoğan'ı seçti
GİRİŞ 22.04.2014 12:40 GÜNCELLEME 22.04.2014 12:40

Kısa adı FASİH olan Fatsa ve Çevre İlçeler İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği, olağan aylık kahvaltı programlarından bir tanesini daha gerçekleştirdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zeytinburnu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bu ayki programın konuşmacısı ise Ordu'nun basın alanındaki duayen isimlerinden birisi olan Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş idi. Kahvaltı programına FASİH yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dernek üyeleri, eşleri ve çocukları ile misafirler katıldı.

Yapılan kahvaltı sonrası Mustafa Ergül Hoca'nın Kur'an-ı Kerim okumasıyla başlayan program Fatsa İmam Hatip Lisesi'nin ilk hocalarından Abdulbaki Hoca'nın açılış konuşmasıyla devam etti. Daha sonra Ekrem Kızıltaş konuştu.

Kızıltaş  konuşmasında son dönemde Türkiye'de yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 17 Aralık'ta başlayan olayların aslında çok daha önceden işaretlerinin alındığını ve 17 Aralık ile başlayan sürecin Türkiye'ye karşı bir linç girişimi olduğundan bahsetti.

Kızıltaş Özellikle son yıllarda hızla gelişen ve büyüyen Türkiye'ye karşı bir takım uluslararası güçlerin Türkiye içinde örgütlenmiş yapıları da kullanarak harekete geçtiğini ve Türkiye'nin bölgesel bir güç olma yolunda yaptığı çalışmaların önünün kesilmesine yönelik yurt içi ve yurtdışından bir takım karanlık güçlerin Başbakan Erdoğan'ı hedef seçtiğini belirterek, bu sürecin aynı zamanda çözüm süreci ile başlayan barış havasına yönelik olduğunu, bölgenin barışından ve Türkiye'nin istikrarından rahatsız olan güçlerin harekete geçtiğini ve bu hareketin taşeronluğunu da ülke içinde örgütlenmiş bir takım güçlerin üstlendiğini söyledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı