İstanbullu, Rize günlerinden memnun ayrıldı

Rize günleri'nde Haber 7 standına misafir olan Mavi Karadeniz TV Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Uzun, etkinlikle alakalı birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 29.04.2014 15:10 GÜNCELLEME 30.04.2014 11:57

İşte Abdurrahman Uzun'la yaptığımız o röportaj;

Mavi Karadeniz televizyonu Genel Yayın Yönetmeni ve Patika Ajansın sahibi Sayın Abdurrahman Uzun yanımızda. Kendisi bize Feshane tanıtım günlerinin nasıl geçtiğini anlatacak.

Öncelikle Türkiye'nin  en güçlü haber portallarından birisi olan Haber7'ye Feshane de Rize günlerinde bizimle beraber olduğu için çok teşekkür ediyorum. Bu proje kısa zamanda hazırlandı .Öncesinde hazırdı ama Türkiye yerel seçimden geçiyordu ve odak nokta orasıydı. Yerel seçimin ardından başlamak istedik. Son 20 günde hazırlandık ve ilk defa Rize Dernekleri Federasyonu olarak Feshane de Rize tanıtım günlerini gerçekleştirdik. Bizden önce Eyüp Rizeliler Derneği ilçe bazında Rize'nin tanıtım günlerini yapıyordu ama biz bu sene federasyon olarak 35 dernek bir araya gelerek Rize Valiliği ile birlikte yaptık bunu. İyi çalışmalar yaptık. Rize'den tam 12 tır malzeme geldi. Bunun içerisinde maketlerle Rize konağı, yayla evi , çay bahçelerine kadar getirdik. Çok yoğun bir katılım vardı. 10 bin kişilik mıhlama ikram ettik. Onun yanında 19 şehrimizi de "Rize'nin Kardeş Şehirleri" konseptiyle yanımızda getirdik. Mardin; telgari ustaları, Balıkesir; cam ustaları, Kütahya; çini, Erzurum; tespih gibi.. Halkın, İstanbul un, Rize sevdalılarının teveccühü çok güzel. Katılımcılar memnun. Biz organizasyon ekibi olarak katılımcılarımız, misafirlerimiz memnun oldukça mutlu oluyoruz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Milyonları gözü Beştepe'de! Erdoğan başkanlığında kritik toplantı başladı...
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!