Demiryolu seyahatine yeni bir heyecan geliyor

Konfor ve lüksü bir araya getiren Setur, Afrika’yı keşfe çıkıyor.

Demiryolu seyahatine yeni bir heyecan geliyor
Demiryolu seyahatine yeni bir heyecan geliyor
GİRİŞ 03.07.2014 12:43 GÜNCELLEME 03.07.2014 12:43

Unutulmaya yüz tutmuş tren seyahatlerini yeniden canlandıran Setur, Afrika’nın vahşi yaşamında penguenlerin danslarına tanıklık etmeye, babunlarla, timsahlarla tanışmaya ve foklarla fotoğraf çekmeye davet ediyor. Üstelik lüks bir trenle…

Setur, Afrika’daki doğal yaşamı konforunuzdan ödün vermeden tanıma imkanı sunuyor. Afrika’nın en lüks treni  Rovos ile koloniyal mimariye sahip Cape Town’da başlayacak serüven, Dünyadaki en büyük bitki krallığına ev sahipliği yapan Ümit Burnu Yarımadasını, Elmas Madenlerini, Başkent Pretorya’yı, Botswana’yı katederek devam ediyor. Zimbabwe Hwange Ulusal Parkında yapılan safari ile hayvanların doğal yaşamına dahil olurken yaşanılan keyif, UNESCO Dünya mirası listesindeki Viktorya şelalelerine yapılan geziyle zirveye ulaşıyor. 

Afrika’nın en lüks treniyle seyahat
Lüks tren, 1975 senesinde Ulusal Miras listesine alınan tarihi kasaba Matjiesfontein’e uğrayacak, Afrika’nın ilk elmasının bulunduğu yer Kimberley’deki insan yapımı en büyük delik olan Big Hole ve Elmas Madenleri Müzesi gezileri için fırsat sunacak. Kış aylarında dahi hava sıcaklığının 20 derecenin altına düşmeyen Botswana’nın başkenti Gaborone’dan, manzaralar eşliğinde Zimbabwe sınırına kadar Oğlak Dönencesi boyunca kuzeye yol alacak. Gözlem vagonu ve Club Lounge gibi özellikleri bulunan tren, yolculuk boyunca misafirlerini herşey dahil sistemi ile ağırlamakta, geceleri ise rahatsız etmemek adına belirli saatler arasında yol almamaktadır.


Gezginler isteğe bağlı on dört veya on günlük turlarda, Zimbabwe’deki Milli Park’ta 4x4 araçlar ile hayvanları doğal ortamında gözlemleme şansını yakalayacak. UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Viktoria Şelaleleri’ni gezen Setur misafirleri, kokteyl eşliğinde güvenli teknelerle su aygırlarını ve timsahları gözlemleme fırsatı bulacak ve unutulmaz anılar biriktirecekler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!