Hayatın dengesi hangi fotoğrafta gizli?

30 yılı geride bırakan Estuz, hayatın dengesini fotoğraf kareleriyle anlatmak isteyen herkesin katılacağı bir fotoğraf yarışması başlattı.

Hayatın dengesi hangi fotoğrafta gizli?
Hayatın dengesi hangi fotoğrafta gizli?
GİRİŞ 18.07.2014 17:15 GÜNCELLEME 18.07.2014 17:15

Hayatın dengesi fotoğraf karelerine yansıyacak. Tüketicileri dengeli tuz tüketimi konusunda bilinçlendirmeyi görev bilen Estuz, hayatın dengesini fotoğraf kareleriyle anlatmak isteyen herkesin katılacağı bir fotoğraf yarışması düzenledi. 

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında yürütülen ve 14 Temmuz-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Hayatın Dengesi” ana temalı yarışmaya başvurular internet üzerinden www.estuz.com/hayatindengesi/ adresinden yapılacak. Fotoğraflar elektronik ortamda web sitesine yüklenecek.

Bir kişinin en çok üç eserle katılabileceği yarışmada,  birinciye 5.000 TL, ikinciye 3.000 TL ve üçüncüye 2.000 TL’lik para ödülü dağıtılacak. Ayrıca bir kişiye de 1.000 TL’lik mansiyon verilecek.

Yarışmaya, seçici kurul üyeleri, TFSF temsilcisi ve onların birinci derece yakınları dışında, Türkiye’de ikamet eden herkes katılabilecek. Yarışmanın sonuçları alanlarında uzman jüri üyeleri tarafından 5 Kasım 2014 tarihinde açıklanacak.  Yarışmanın ödül töreni ise 3 Aralık’ta yapılacak.   

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!