Oscarlı oyuncunun Altın Portakal sevinci

Oscarlı oyuncu Ellen Burstyn güzel bir ödül aldım, eve gittiğimde baş köşeye koyacağım dedi.

Oscarlı oyuncunun Altın Portakal sevinci
Oscarlı oyuncunun Altın Portakal sevinci
GİRİŞ 12.10.2014 11:13 GÜNCELLEME 12.10.2014 11:13

Türk Sineması'nın "Oscar'ı" olarak nitelendirilen Altın Portakal'da "Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü" alan Oscarlı oyuncu Ellen Burstyn, ödülü evinde baş köşeye koyacağını söyledi.
 

"Alice Doesn't Live Here Anymore" adlı filmdeki performansıyla 1974 yılında "En İyi Kadın Oyuncu" Oscarını alan Ellen Burstyn, bu yıl 51'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılış galasında "Yaşam Boyu Onur Ödülü'nün" sahibi oldu.

Festival kapsamında "Dünya Sinemaları" bölümünde gösterilen Rachid Bouchareb'in yazıp yönettiği "Düşmanın Yolu" filminde oynayan Burstyn, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ödül almanın güzel bir duygu olduğunu, kendisinin de her zaman ödül almayı sevdiğini belirtti.

Altın Portakal'da kendisine verilen ödülden onur duyduğunu dile getiren Burstyn, "Çok güzel bir ödül aldım, eve gittiğimde baş köşeye koyacağım" dedi.

Davet edildiğinde Altın Portakal ile ilgili araştırma yaptığını anlatan Burstyn, 51 yıllık bir festivale geldiği için memnun olduğunu ifade etti.

Başrol oynadığı ve o dönemde çok tartışılan "The Exorcist" isimli korku filmi sonrası etkisinde kalıp kalmadığının sorulması üzerine Burstyn, profesyonel bir oyuncu olmasından dolayı etkisinde kalmadığını belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı