FASİH'in onur konuğu Emrullah Hoca oldu

Kısa adı FASİH olan Fatsa ve Çevre İlçeler İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği mensupları pazar kahvaltısında buluştu.

FASİH'in onur konuğu Emrullah Hoca oldu
FASİH'in onur konuğu Emrullah Hoca oldu
GİRİŞ 20.10.2014 14:04 GÜNCELLEME 20.10.2014 14:08

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zeytinburnu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltıya Sultanahmet Camii Emekli Başimamı Emrullah Hatipoğlu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdulkadir Demirci, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kuran-ı Kerim Belagatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kerim Buladı,  Fatsa İmam Hatip Lisesi ilk hocalarından Baki Tekintaş başta olmak üzere Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

Yapılan kahvaltının ardından Doç. Dr. Abdulkadir Demirci hocanın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Emrullah Hatipoğlu hocanın konuşmasıyla devam etti.

Hatipoğlu konuşmasında, İHL. neslinin nasıl davranması gerektiğini, toplumun bu nesle olan ihtiyacına değindi. Günümüz dünyasında özellikle Müslüman coğrafyalarında yaşanan şiddet olaylarının nedenlerine değinen Hatipoğlu, bu olaylar karşısında Müslümanların nasıl tavır takınması gerektiğini de ifade etti.

Hatipoğlu, Müslümanların olaylara Kuran-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin sünneti penceresinden nasıl bakması gerektiğini de ayet ve hadisler ışığında anlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!