Festivale özel narenciye fiyatlarında indirim

Mersin 5. Uluslararası Narenciye Festivali kapsamında Atatürk Caddesi üzerindeki mağazalarda özel indirimler düzenleniyor.

Festivale özel narenciye fiyatlarında indirim
Festivale özel narenciye fiyatlarında indirim
GİRİŞ 14.11.2014 12:37 GÜNCELLEME 14.11.2014 12:37

Adnan Menderes Bulvarı’nda düzenlenecek olan Mersin 5. Uluslararası Narenciye Festivali’ne özel mağazalarda indirim kampanyaları gerçekleştiriliyor. Atatürk Caddesi üzerindeki mağazalarda, Palm City ve Marina Alışveriş Merkezlerindeki mağazalar, Mersin 5. Uluslararası Narenciye Festivali’ne yaptıkları indirimlerle katkı sunuyor. 

15-16 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Mersin 5. Uluslararası Narenciye Festivali hazırlıkları da devam ediyor. Adnan Menderes Bulvarı sahil şeridinde gerçekleştirilen alan süslemelerinde sona yaklaşıldı. Turuncu, sarı ve yeşil renklerin hakim olduğu alan süsleme çalışmaları kapsamında günde ortalama 65 işçi, yaklaşık 10 bin saat işgücü, 100 tonu aşkın narenciye ürünü kullanıyor.

Büyük Narenciye festival açılışı yarın

 Mersin 5. Uluslararası Narenciye Festivali kapsamında Mersin’e gelen yabancı grupların yaptıkları dans gösterileri Mersinliler tarafından yoğun ilgi gördü.

15-16 Kasım tarihleri arasında Adnan Menderes Bulvarı sahil şeridinde gerçekleştirilecek olan Mersin 5. Uluslararası Narenciye Festivali kapsamında yabancı gruplar Mersin’de gösterilerine başladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi önü ve Silifke Caddesi’nde gerçekleştirilen gösterilerde yabancı gruplar kendi ülkelerine özgü giysileri ve dansları ile Mersinlilerden yoğun ilgi gördü.

Mezitli Belediyesi önünde gerçekleşen lansmanda ise vatandaşlar narenciye süslemeli figürlere ilgi gösterirken figürlerin önünde bol bol fotoğraf çekti.

Festival kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Ticaret Borsası, Akdeniz Belediyesi, Mezitli Belediyesi, Toroslar Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Narenciye Tanıtım Grubu’nun ortaklaşa yürüttüğü festival kapsamında Toroslar ilçe sınırları içerisindeki okullara da mandalina dağıtımı yapıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor