Gupse Özay: Bir hayalim daha gerçekleşti

Ünlü oyuncu Gupse Özay’ın ‘Deliha’ adlı filminin Berlin galası büyük ilgi gördü.

Gupse Özay: Bir hayalim daha gerçekleşti
Gupse Özay: Bir hayalim daha gerçekleşti
GİRİŞ 01.12.2014 12:23 GÜNCELLEME 01.12.2014 12:23

Gupse Özay’ın senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği ‘Deliha’ filminin Berlin Galası, önceki akşam Karlı Sinema Merkezi’nde gerçekleşti. Oyuncu Barış Arduç ile birlikte Berlin’e gelen Özay, hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaştı. Renkli görüntülerin yaşandığı galadan detaylar şu şekilde:


Galada seyircilerle birlikte oturan ve “Filmin tamamını ben de sizlerle birlikte ilk kez izleyeceğim” diyen Gupse Özay, filmi çocukluğunda yaşadığı olaylardan esinlenerek yazdığını belirtti.

Özay, “Gülmeyi ve güldürmeyi hep çok sevmişimdir. Senaryo yazıp oynama fikri en büyük hayallerimden biri olmuştu. İlkokulda dahi kendi yazdığım skeçleri oynuyordum. Sonunda bir hayalim daha gerçekleşti” dedi.

“DELiHA DIŞARDAN BiRi DEĞİL”

Yalan Dünya’da canlandırdığı Nurhayat karakterinden farklı bir yüzle seyirci karşısına çıkmak için 15 kilo alıp, takma diş, lens ve farklı saç tarzıyla ‘Deliha’ karakterine dönüşen Gupse Özay; “Çocukluğumda ben de kahküllü, akşam ezan sesini duyana dek sokaklarda oynayan bir çocuktum. Dolayısıyla Deliha dışardan biri değil” şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!