FASİH, geleneksel pazar kahvaltısını yaptı

Kısa adı FASİH olan Fatsa ve Çevre İlçeler İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği üyeleri geleneksel pazar kahvaltısında buluştu.

FASİH, geleneksel pazar kahvaltısını yaptı
FASİH, geleneksel pazar kahvaltısını yaptı
GİRİŞ 17.12.2014 09:20 GÜNCELLEME 17.12.2014 09:20

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zeytinburnu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltıya Eski Rize Belediye Başkanı ve eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Fahrettin Özkan, eski Milli Görüş Teşkilatı Başkanı Ali Yüksel, Tokat İmam Hatipliler Derneği(TİHDER) Başkanı Cemal Demir, Marmara İlahiyat Fakültesi Müdürü Fahrettin Ergün, iş adamı Ali Peru, Esenler Belediyesi eski Ruhsat Müdürü Yakup Yeşiltaş, FASİH Yönetim Kurulu ve üyeleri ile birlikte misafirleri katıldı. 

Program, yapılan kahvaltının ardından Fatsa İmam Hatip Lisesi mezunu İmam Hatip Osman Kocagöz’ün okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Daha sonra dernek başkanı Mahmut Bafralı bir açılış konuşması yaptı.

Misafirlerine hoş geldiniz diye seslenen Bafralı’nın ardından mikrofon Eski milletvekili ve belediye başkanı Şevki Yılmaz Hoca’ya verildi. Yılmaz konuşmasında, Türkiye’nin geçmişi, bugünü ve yarını hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılmaz’ın konuşmasının en dikkat çeken cümleleri ise özellikle son zamanlarda Ortadoğu’da yaşanan acılar ve İslam aleminin geleceği konusunda yaptığı açıklamalar oldu. 

Şevki Yılmaz’ın konuşmasının ardından tanışma faslı ve toplu fotoğraf çekimiyle kahvaltı programı son buldu. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek