Öğrencilere ücretsiz bowling

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte öğrenciler, Bağcılar’da hizmete sunulan aktivitelerin yapıldığı tesislere akın ettiler.

Öğrencilere ücretsiz bowling
Öğrencilere ücretsiz bowling
GİRİŞ 03.02.2015 12:10 GÜNCELLEME 03.02.2015 12:10

Kültür merkezi, Gençlik Merkezi, 8D Sinema ve Planetaryum’da vakitlerini en iyi şekilde değerlendiriyorlar. 

Gençlik Merkezinde öğrenciler, tiyatro, müzik, sosyal medya, fotoğrafçılık başta olmak üzere birçok etkinliğe katılırken ücretsiz olarak bowling ve bilardo da oynayabiliyor.

Yaklaşık 200 bin öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar’da öğrenciler yarıyıl tatillerini Kültür merkezi, Gençlik Merkezi, 8D Sinema ve Planetaryum’da değerlendiriyor.

Yıldıztepe Mahallesi’nde hizmete sunulan Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi gençlerin yoğun ilgi gösterdiği yerlerden biri oldu. Öğrenciler merkezde, tiyatro, müzik, sosyal medya, fotoğrafçılık başta olmak üzere birçok etkinliğe katılırken ücretsiz olarak bowling ve bilardo da oynayabiliyor.

SİNEMA VE TİYATRO 

Kültür Merkezlerinde öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde değerlendirebileceği kültür sanat faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Bağcılar Belediyesi tarafından hizmete sunulan Sancaktepe, Mahmutbey, Mehmet Akif Ersoy ve Çınar Kültür Merkezlerinde gösterilen çocuk sineması ve çocuk tiyatroları öğrencilerin ilgi gösterdiği etkinliklerin başında geliyor. 

8D SİNEMA VE PLANETARYUM FARKI

Öğrenciler yarıyıl tatilinde Sanal Gerçeklik Modülü olan 8D Sinema ve Planetaryum’a giderek, 3 Boyutlu gözlüklerle hareketli bir platformda görsel ve işitsel efektlerin etkisinde film izleme ayrıcalığını yaşıyorlar. İnsanların beş duyusuna hitap eden hareketli simülasyona sahip tesiste, planetaryum gösterilerinde başta astronomi olmak üzere biyoloji, coğrafya, fizik gibi temel bilimler ve daha birçok farklı alanlarda hazırlanmış zengin çeşitliğe sahip filmler izletiliyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi