Yarım bardak suya 20 bin avro

İspanya'nın başkenti Madrid'de bir sergide yarım bardak suya 20 bin avro fiyat biçildi.

Yarım bardak suya 20 bin avro
Yarım bardak suya 20 bin avro
GİRİŞ 28.02.2015 16:34 GÜNCELLEME 28.02.2015 16:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İspanya'nın başkenti Madrid'de başlayan ve dünyanın en önemli çağdaş sanat fuarlarından biri olarak gösterilen ARCO,42'de sergilenen yarım bardak suya 20 bin avro fiyat biçildi. Kübalı sanatçı Wilfredo Prieto'nun fikir babası olduğu yarım bardak su fikri fuarı gezen sanatseverlerin büyük ilgisini çekiyor. 

ARCO,42 fuarında özel bir galeride sergilenen suya 20 bin avro veren müşteriler olduğu belirtildi. Yarım bardak suyun sergilendiği galerinin sahibi Alex Nogueras, sanatın talep ve fiyat meselesi olduğuna dikkat çekerek Kübalı sanatçı Prieto'nun kendileri ile 10 yıldır çalıştığını ve ürettiği sanat eserlerine büyük talep olduğuna işaret etti. Fuarda sergilenen suyun çalınmaya karşı sigorta edildiği de vurgulandı. Kübalı sanatçı Wilfredo Prieto daha önce de plastik bardaklara doldurduğu meşrubatlardan ve içkilerden koleksiyonlar yapmış ve bunların hepsinede alıcı bulunmuştu.

Madrid'deki ARCO Sanat Fuarında 33 ülkeden 300 koleksiyoner ile 42 ülkeden 285 profesyonel eserlerini sergiliyor. ARCO'da fuarda ayrıca tek Türk sanatçısı olan ressam Ahmet Güneştekin'in Marlborough sanat galesinde sergilenen tablosu 53 bin 500 avrodan satışa sunuldu.

YORUMLAR 11
  • Bombacı 9 yıl önce Şikayet Et
    20 deseydin bari, 20000 neymiş.
    Cevapla
  • sinir bozucu 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar milletle dalga geciyor bence... neymiste sanatmis... gelsinler ben onlara bir kase corba vereyim sanati gorsunler o zaman...
    Cevapla
  • Damacana 9 yıl önce Şikayet Et
    Yarım bardak su 20 avro ise bir damacana ne kadar eder? Damacana su satıcıları duymasın :D
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Tok ne anlar açın halinde be kardeşim. Allah dünyaya deger vermediği için kafirlere mal mülk veriyor işte. Hz peygamber dediği gibi; bırak dünya onların ahiret te bizim olsun ya ömer
    Cevapla
  • Nihat 9 yıl önce Şikayet Et
    İyiki cam bardak ta edilmiş ya bide tam dolu olsa paha bicilmezdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!