KOCAV'da Düşünce Sohbetleri başlıyor

KOCAV Yayıncılık tarafından ilim hayatına sunulan Düşünce Dergisi'nin faaliyetleri kapsamında Düşünce Sohbetleri başlıyor.

KOCAV'da Düşünce Sohbetleri başlıyor
KOCAV'da Düşünce Sohbetleri başlıyor
GİRİŞ 30.03.2015 12:19 GÜNCELLEME 30.03.2015 13:17

 "Hür tefekkürün bozkırı" olarak fikirlerin özgürce ifade edildiği, kendi yakıcı meselelerimizin ele alındığı Düşünce Dergisi'ndeki fikirler, satırlardan dillere taşınacak. Her sayıda dosya konusu ve serbest bölüm şeklinde hazırlanan Düşünce Dergisi'nde en çok tartışma odağı olan yazıların yazarları Düşünce Sohbetleri kapsamında misafir edilecek. Yazıdaki tartışmalı noktalara açıklık getirildiği gibi, zihinlerdeki sorular da bizzat yazara sorulabilecek.  İlmi bir tartışma ortamı kurma gayretiyle yola çıkan Düşünce Sohbetleri'nin  ilk misafiri Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu olacak. Türkiye'de ve Dünyada Entelektüel" dosya konusuyla hazırlanan 1. sayıda "Aydın Biz'den Değildir" başlıklı röportaj üzerinden gerçekleştirilecek sohbet, "Biz'den Olmak Ne Demektir? Aidiyet ve Mensubiyet Açısından Bir İnceleme" alt başlığıyla gerçekleştirilecek.

Düşünce Sohbetleri etkinliği 4 Nisan 2015 Cumartesi 17.30'da Erol Güngör Kültür Merkezi Ömer Lütfü Mete Salonunda gerçekleştirilecektir.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı