Sarıyerli yazarlar okurlarıyla buluşacak

Sarıyer Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Edebiyat Günleri’nin 4.sü 15-16-17 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Sarıyerli yazarlar okurlarıyla buluşacak
Sarıyerli yazarlar okurlarıyla buluşacak
GİRİŞ 13.05.2015 16:57 GÜNCELLEME 13.05.2015 16:57

Sarıyer Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Edebiyat Günleri’nin 4.sü 15-16-17 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.
 

Bu yıl ikincisi verilecek olan “Beyaz Martı Onur Ödülü” ünlü müzisyen, senarist, politikacı, yazar ve yönetmen Zülfü Livaneli’ne verilecek. Sarıyerli çok sayıdsa yazar da Edebiyat Günleri boyunca okurlarıyla bululşacak.

Sarıyer Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda yapılacak olan Edebiyat Günleri’ne ülkemizin birçok şair, yazar ve sanatçısı katılacak.

Bu yıl ikincisi verilecek olan “Beyaz Martı Onur Ödülü” ünlü müzisyen, senarist, politikacı, yazar ve yönetmen Zülfü Livaneli’ne verilecek. Ayrıca öykü ödülü yarışmasında dereceye girenler de ödüllerini alacak.

Edebiyat Günleri’nin düzenleneceği etkinlik alanı 3 gün boyunca  imza günleri, söyleşiler, şiir teknesi ve konserlerle renklenecek.

 “EDEBİYAT YAPIYORUZ”

 “Sarıyer Edebiyat Günleri" bu yıl, Emre Kongar, Sinan Meydan, Füsun Önal, Ayşe Kulin, Üstün Dökmen, Müjdat Gezen, Erkan Can, Fikret Bila, Altan Erkekli ve Irmak Zileli gibi isimleri okur ve sevenleriyle buluşturacak.

BOĞAZDA ŞİİR TEKNESİ

Edebiyat Günleri çerçevesinde ilk iki gün boğazda şiir keyfi yaşanacak. Etkinlik boyunca her gün şiir teknesi kaldırılarak şiirler boğaza karşı okunacak. İlk gün konuğu Şair Taner Cindoruk ve Oyuncu Caner Cindoruk olacak. İkinci günde ise Selahattin Yolgiden programda yer alacak.

SARIYERLİ YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞACAK

Edebiyat Günleri’nin değişmez konukları saerıyerli yazarlar da 3 gün boyunca okurlarıyla buluşup, kitaplarını imzalayacak.

Sarıyerli yazarlar İbrahim Balcı, Halil Genç, Tuncay Dağlı, Rezan Özger, Cafer Hergünsel, Emine Topçu, Emine Koç, Betül İstanbullu, Cemile Savaş, Cemal Beşkardeş, Yetkin Aröz, Yaşar İliksiz, Yekta Aydın, Muhip Sueltürk, Gökhan Bulut, Hikmet Haksöz, Hümeyra Gürsoy, İsa Altun, Necmi Günel, Süleyman Zaman, Vecdi Çıracıoğlu, Halil İbrahim Özcan, Erdoğan Sarıgül, Gökten Ulugergerli imza günlerinde okurlarıyla sohbet edip, edebiyat konuşacak. (Sarıyer Kent)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...