Muhafazakarların 1 numaralı tercihi Türkiye

İnsan yoğun temponun ardından rahatlamak ve bütün bir yılın stresini atabilmek için kendini dünyanın çeşitli turistik ülkelerine atıyor.

Muhafazakarların 1 numaralı tercihi Türkiye
Muhafazakarların 1 numaralı tercihi Türkiye
GİRİŞ 23.06.2015 12:38 GÜNCELLEME 23.06.2015 12:38

Tur destinasyonları hakkında ilginç bilgiler veren Prontotourblog, muhafazakar seyahat severlerin en çok tercih ettiği ülkeleri sizlere tanıtıyor.

Tatile çıkmak konusunda kimse tereddüt yaşamasa da, seyahat edilecek destinasyonlar belirlenirken kimi hassasiyetler ön plana çıkabiliyor. Özellikle dini hassasiyetler yurtdışı seyahatlerinde daha da belirleyici olabiliyor. İşte Küresel İslam Seyahat İndeksi sonuçlarına göre muhafazakârlar tarafından en çok seyahat edilen ülkeler;

TÜRKİYE

Kürsel İslam Seyahat İndeksi verilerine göre, Türkiye muhafazakar Müslümanların seyahat için en çok tercih ettiği ülke. Türkiye içerisinde de en sık tercih edilen destinasyon İstanbul. Muhafazakarların yurtdışı seyahati için genelde Türkiye’yi tercih etmesinin nedeni ise, hem tarihi ve doğal güzellikleri hem de birtakım hassasiyetleri gözeterek hizmet veren turistik tesisleri. Aynı zamanda ülkenin birçok yerinde çok sayıda ibadethane ve dini öğeleri ön plana çıkaran görkemli yapıların bulunması da belirleyici unsurların başında geliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı