Mora Dergisi'nin ödülleri sahiplerini buldu

Bursa Anadolu Medya Grubu 3. Geleneksel edebiyat ödülleri “Mora” Kültür Sanat Aktüalite Dergisi bünyesinde gerçekleşti.

Mora Dergisi'nin ödülleri sahiplerini buldu
Mora Dergisi'nin ödülleri sahiplerini buldu
GİRİŞ 17.11.2015 13:35 GÜNCELLEME 17.11.2015 14:39

Toplamda 10 ödül 12 plaket ve 100 adet teşekkür belgesi sahiplerini buldu. Bursa Anadolu Medya grubu bünyesinde yayın hayatına 8. Sayısı 15 Kasım 2015 Osmangazi Ördekli Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla töreni gerçekleşti.

Ödül törenine yerel yönetimlerin projeleri ile Bursa´nın kültür ve sanatına hizmet eden kurum ve kuruluş yöneticileri ödüllendirildi. Bursayı sevenler ödüllendirilirken  kültür sanat ve edebiyat kategorileri dışında Bursa´nın imajına yenilik katan Belediye Başkanları Başarı ödülü ile onurlandırıldı.

Birlkte Mora dergisinin bundan böyle özel ödülü her yıl bir kişiye verileceğini dile getirirken Bursa Anadolu Medya Grubu yayın yönetmeni Atilla ADSAY bu yıl emeği geçen, her zaman yanımızda olan gazeteci yazar Sayın Hüsamettin Taşdemir beyefendi laik görüldü.

Başta Bursayı yönettiği günden bu güne kadar  yaptığı güzel ve kalıcı hizmetleri için Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe´ye, başkan vekili Sayın Abdülkadir Karlık'a Bursa Büyükşehir Belediyesine yapmış oldukları hizmetleri nedeniyle kendilerine başarı ödülünü laik görüldü.

Programımıza katıldığı için bizleri yalnız bırakmadığı için, Mora dergisi ailesi adına Sayın Abdülkadir Karlık başkanımıza teşekkür ederiz.

Yine Bursa'nın şirin ilçesi Yıldırım´ın yeni yüzü ve Cumalıkızık projesi ile göreve geldiği günden bu yanı gece gündüz Yıldırım halkı için çalışan ve gayret eden Sayın İsmail Hakkı Edebali  daha önceden olan programı nedeniyle başarı ödülünü Yıldırım basın yayın müdürü Sayın Okan Kızılkaya aldı.

Bir diğer proje ödülüne laik görülen Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey´in bir ilki başlatarak Hemşehri dernekleri Balat Rekreasyon alanı ve Dernekler Yerleşkesi projesi ile ödüle laik görüldü. Kendileri daha önceden söz verdiği ziyaretler ve randevuları nedeniyle kendileri adına Nilüfer Belediyesi basın danışmanı Hande Koç hanımefendi ödülünü aldı.

Bir diğer başarı ödülü Bursa Osmangazi Belediye başkanımız Sayın Mustafa Dündar Bursa´ya prestij katacak, Kükürtlü Dericiler Bölgesi (sıcak su) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi ile ödüle laik görüldü. Sayın Mustafa Dündar Başkanımızın ödülünü Başkan vekili İsmail Selimoğlu aldı.

5. başarı ödülü El Sanatları dalında Dilek Erim laik görülürken

6. Bursa'nın kültür elçisi olan sayısız ödüller kazanan ve her zaman kültür sanata emek veren Mora dergisine de desteğini esirgemeyen Sayın Prof. Dr. (harici)  Özkan Hüseyin Bey oldu.

7. Başarı ödülü Türk edebiyatına katkılarından dolayı Sayın Samet Taşçı laik görüldü.

8. Köşe yazarı Serkan Üstüner başarı ödülü ile ödüllendirildi.

9. Gazeteci yazar İsmet yıldırım beyefendi başarı ödülü aldı.

12 dalda plaket alan isimler ise iş adamı sayın Ahmet Emin Birdal ile Bursa´nın medarı iftiharı iş adamı Sayın Fuat Çelik Mora dergisine verdikleri destekten dolayı şükran plaketlerini aldılar.

Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi YILMAZ MORGÜL ise  Mora Dergisine katkılarından dolayı plakete layık görüldü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?