Diriliş Ertuğrul Dizisi Oyuncularından bağış

Gazi Üniversite’nde ödül töreni ve söyleşiye katılacak Diriliş “Ertuğrul” Dizisi Yapımcısı, yönetmeni ve oyuncularından anlamlı kampanya.

Diriliş Ertuğrul Dizisi Oyuncularından bağış
Diriliş Ertuğrul Dizisi Oyuncularından bağış
GİRİŞ 22.12.2015 11:20 GÜNCELLEME 23.12.2015 11:20

Diriliş “Ertuğrul” ekibi ve oyuncularıyla bir araya gelmek isteyen üniversite öğrencileri söyleşiye kitap bağışlayarak katılacaklar. Toplanan kitaplar ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde ki köy okullarına gönderilecek.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN DİRİLİŞ “ERTUĞRUL” DİZİSİ’NE ÖDÜL 

Diriliş “Ertuğrul” Dizisi Yapımcısı ve Senaristi Mehmet Bozdağ, Yönetmen Metin Günay ile dizi oyuncuları Engin Altan Düzyatan (Ertuğrul Bey), Mehmet Çevik (Deli Demir), Cengiz Coşkun (Turgut Alp), Nurettin Sönmez (Bamsı Beyrek ) ve Cavit Çetin Güner (Doğan Alp) Gazi Üniversitesi Öğrencileriyle bir araya geliyorlar. Gazi Üniversitesi Öğrencileri tarafından Diriliş “Ertuğrul” Dizisi’ne yılın en iyi dizisi,  senaryosu, yönetmeni ve oyuncuları dallarında ödüller verilecek.  Ödül töreni ve söyleyişi 25 Aralık Cuma Günü Ankara Gazi Üniversitesi Merkez Kampusu Rektörlük Binası Mimar Kemalettin Konferans salonunda saat 14:00’te gerçekleştirilecek.

DİZİ OYUNCULARININ İSİMLERİ KÖY OKULLARI KÜTÜPHANELERİNE VERİLECEK 

Yüksek öğrenim öğrencileri, Gazi Üniversitesi’nin desteklediği Kitap Bankosu ve Gezi Kütüphanesi’ne azami bir kitap bağışlayarak Diriliş “Ertuğrul” Dizisi ekibi ve oyuncularıyla bir araya gelebilecekler.  Toplanan kitaplarla Van, Erzurum, Diyarbakır, Bitlis, Muş, Bingöl gibi Doğu ve Güneydoğu Anadolu şehirlerinde ki köy okullarında kütüphaneler kurulacak. Kurulacak kütüphanelere Diriliş ‘Ertuğrul’ dizisi yapımcı, senarist, yönetmen ve oyuncularının ismi verilecek. 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'