Umre turizmine dev aktör!

Turizm sektörü lideri Prontotour, 9-10 Ocak tarihinde Kapadokya’da gerçekleştirdiği Acenteler Toplantısı ile 2015 raporunu açıkladı.

Umre turizmine dev aktör!
Umre turizmine dev aktör!
GİRİŞ 13.01.2016 16:15 GÜNCELLEME 13.01.2016 17:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Her yıl geliştirdiği destinasyonlarla tatilde moda oluşturan Prontotour, Kapadokya’da gerçekleştirdiği toplantıda 2015 yılının değerlendirmesini yaptı.

Rapora göre 2015 yılında en çok gidilen ülkeler sırasıyla İtalya, Orta Avrupa ülkeleri ve İspanya olarak göze çarptı. En çok seyahat edilen şehirler ise Roma, Prag ve Barcelona. En fazla gezilen ay Ağustos olurken, erken rezervasyon alışkanlığının iyice yerleştiği görüldü. 1 Mayıs’taki Küba seyahati, en çok eğlenilen seyahat oldu. Geçen yıl olduğu gibi yine çift olarak seyahat edildi. 


2016'DA UMRE TURLARIMIZI BAŞLATIYORUZ



Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran ise Haber7'ye yaptığı açıklamada, 'Biz kaliteli tatili uygun fiyata sunmaya çalışıyoruz. Bu yıl için de ilk kez kutsal topraklara umre turlarımızı gerçekleştireceğiz. Sadece umre olacak. Altından kalkabilirsek Hac için de çalışmalarımız olacak. Umreye küçük gruplar götüreceğiz.10-15 kişilik gruplar olacak.İlk kafilemizi Mart ayında götüreceğiz' dedi.

2016'da yeni paketler tatilseverlerin beğenisini sunulacak

Toplantıda 2016 hedefleri ve planları da Prontotour Genel Müdürü Cenk Alptekin tarafından açıklandı. ProntoEğitim, Euro 2016, Şehir Kaçamakları, Prontobus ve yurtiçi seyahatleri hakkında detaylı bilgi veren Cenk Alptekin "2016 yılına çok pozitif girdik. %20 bandında bir büyüme hedefimiz var. Paketlerimizin % 95’i açılmış durumda. 2016’da 365 gün erken ödeme imkanlarımız devam edecek. 2015 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya lanse ettiğimiz ProntoPlus, 2016 ve sonrasında en önemli markalarımızdan birisi olacak. Euro 2016 Paketlerimiz açıldı. Çok özel fiyatlarla Avrupa Kupası maçlarına taraftarlarımızı taşıyacağız. Avrupa’da birçok noktaya her hafta sonu gidebilecekleri 3-4 günlük Şehir Kaçamakları hazırladık. Yurtdışı Eğitim Hizmetlerimiz, 18 Ocak gibi tüm yaz okullarımızın paketleri açılmış olacak. En iyi okulları seçerek 2- 3-4 haftalık paketler hazırladık. Arsenal Futbol Okulu aile ve çocukların birlikte ders alacakları okullar, basket okulları ve tabii ki en iyi yaz okulları. Bunun dışında özel lise ve üniversite yerleştirme programları, üst düzey Executive İngilizce programları ve daha birçok ürün münferit ve grup olarak satışa açılacak.


 

2016 yılında en büyük yeniliğimizden biri de ProntoBus Avrupa projesi. 2016 yılında artık birçok destinasyonda, rotada kendi lüks otobüslerimizle misafirlerimize hizmet sunacağız. Son yıllarda ciddi büyüme içerisinde olan Cruise departmanımızda yeni destinasyon paketleri hazırladık.2016 ve 2017 hedeflerimiz arasında yurtiçi ve Kıbrıs’ta % 200 – 300 gibi büyüme hedefliyoruz." dedi.

YORUMLAR 1
  • .... 8 yıl önce Şikayet Et
    Hah bir sen eksiktin.. Belarus'a ceviz kırmaya giden grubunuza umre broşürü dağıtırsınız artık..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri