"Yedi Bölge Yedi Renk" projesi

Şehri Medeniyet Kültür projesi ülkemizin gücünün uluslararası platformlarda keşfedilmesi için yedi bölge yedi renk ismiyle hayata geçecek.

"Yedi Bölge Yedi Renk" projesi
"Yedi Bölge Yedi Renk" projesi
GİRİŞ 21.01.2016 09:48 GÜNCELLEME 21.01.2016 09:48

Medyadoktoru Yapım firması yetkilisi yapımcı Savaş Uğurlu; 'Şimdiye dek bir çok Türk dizileri ve dizilerin oyuncularının Ortadoğu ülkelerde tanıtılması konusunda katkılar sağladık. Bundan sonra da çalışmalarımız bu bilinçle devam edecek. Turkey: Discover the Potential" "Gücü Keşfet" sloganımızın ruhu ile özdeşleşecek çalışmalar sayesinde ‘’Türkiye’nin yurt dışında tanıtımına katkı sağlayan projeler yapacağız.

AMACIMIZ TÜRKİYE MARKASINI GELECEĞE TAŞIMAK

 Yaklaşık 3 yıldır 6 kez gerçekleşen Şehri MEdeniyet Kültür projesi ve defilesinde uluslararası platformlarda da yer alacaklarını belirten Uğurlu, Yedi Bölge Yedi Renk’’ diyerek ülkemizin Gücünü Keşfetmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Halihazırda potansiyellerinin çoğuna erişmiş ve tarihinde birçok medeniyete şahitlik etmiş olan ülkemiz gücünü 2023’ e taşırken , biz de çalışmalarımıza Gücü Keşfet sloganımızla devam ederek, ülkemizin tanıtımına ve global bir marka olmasına katkıda bulunacağız. Yedi ilde yedi   -Şehri Medeniyet Kültür Defilesi ve Projesi- gerçekleştireceğiz… dedi.

MEDENİYETLERİMİZİ DÜNYAYA ANLATACAĞIZ

Dostluk barış ve kardeşlik adına yedi bölge yedi renk projesine Şehri Medeniyet kapsamında imza atacaklarını belirten Yapımcı Savaş Uğurlu, ‘’Yedi ilimizin kendine özgü renk, kültür, medeniyet özelliklerini ve bölgesel gelenek göreneklerini, kumaşlarını projemize dahil edeceğiz. Etkinlik kapsamında dünyanın birçok ülkesinde önemli konserler veren, Medeniyetler Korosu, Sergiler, Şehir ve Medeniyet sempozyumu da izlenebilecek. Bunun dışında yedi bölge yedi renk ismi adı altında tasarımcılarımız bölgenin gelenekselleşen kumaşlarından otuz ayrı özel tasarım yapacaklar. Bu sayede,  uluslararası platformlarda medeniyetimiz, kültürümüz dışında kumaşlarımızı da tüm dünya ile paylaşmak ve bunları göstermek için fırsat bulmuş olacağız… Ülkemizde her ilin farklı bir renk ve kültür var. Şehr-i Medeniyet Kültür Projesi ile alakalı, Başbakanlığımıza, Ekonomi Bakanlığımıza ve Kültür Turizm Bakanlığımıza resmi başvurularımızı yakında yapıyoruz.’diye ekledi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İlkokul öğrencilerinden İsrail destekçisi firmaya protesto! Sosyal medyada gündem oldu
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'