Yeni bir dünya Erbakan

Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 5.senesinde Türkiye ve Dünya'nın çeşitli yerlerinde anılıyor.

Yeni bir dünya Erbakan
Yeni bir dünya Erbakan
GİRİŞ 21.02.2016 16:51 GÜNCELLEME 21.02.2016 16:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Merhum  Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 5.senesinde Türkiye ve Dünya'nın çeşitli yerlerinde anılıyor. Erbakan Vakfı tarafından organize edilen anma programları Merhum Erbakan'ın hayatı ve  siyasi yaşamının yanı sıra onu farklı kılan yanlarını anlatmak ve geleceğe ışık tutacak projeleri ile Erbakan'ı gelecek nesillere daha iyi tanıtmayı amaçlıyor.

Anma programları kapsamında Erbakan Vakfı İstanbul Şubesi tarafından da 'Yeni Bir Dünya Erbakan' konsepti ile bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

Anma etkinlikleri  çerçevesinde kurulan www.yuzbinlercehatim.com internet sitesi üzerinden okunacak hatimlerin duası 6 Mart Pazar günü Merkez Efendi Camii’nde yapılacaktır.  

Etkinlikler kapsamında  Halkımızın  Erbakan Hocayı daha iyi tanıyabilmesi için Yeni Bir Dünya Erbakan Kısa Film yarışması, Yeni Bir Dünya Erbakan Şiir  yarışması ve MÜCAHİD adlı tiyatro oyunu  icra edilecek. Yarışmalarda dereceye girenlere  çeşitli ödüller verilecek. Yarışmaların detaylı bilgileri için, www.yenibirdunyaerbakan.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Bir Dünya Erbakan Şiir yarışması sonunda aşağıdaki ödüller verilecektir;

Birinciye Kudüs Gezisi, Erbakan Külliyatı ,2.500 TL

İkinciye  Kudüs Gezisi, Erbakan  Külliyatı,1.500 TL

Üçüncüye Kudüs Gezisi ,Erbakan Külliyatı,1.000 TL

Dördüncü sıradan onuncu sıraya kadar Tablet ve Davam Kitabı  hediye edilecektir.

Yeni Bir Dünya Erbakan Kısa Film yarışması sonunda aşağıdaki ödüller verilecektir.

Birincilik ödülü için: 10.000 TL

İkincilik ödülü için:.7.500 TL

Üçüncülük ödülü için: 5.000 TL ve  Mansiyon Ödülü 3.000 Tl

Erbakan Vakfı İstanbul Şubesi tarafından organize edilen anma programları 27 Şubat’ta Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak olan salon programı ile taçlandırılacaktır.                                                                         

 

YORUMLAR 4
  • Saadet Gönüllüsü 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte fark bu birileri anar biz anlarız
    Cevapla
  • Mehmet YAVUZ 8 yıl önce Şikayet Et
    Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Sakarya İl Başkanlığı, Ümmetin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anmaya, ümmetin yüzakı, Filistin mücahidleri Hamas'ı ağırlamaya hazırlanıyor. 26 Şubat 2016 Cuma günü saat 19.00'da Serdivan Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek programa; Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı ve rahmetli Millî Görüş lideri Necmetin Erbakan'ın oğlu olan Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan'da katılacak. Programa ayrıca Sakarya halkının tüm tarihi boyunca yakın destek vererek sahip çıktığı Özgür Filistin, Özgür Kudüs, Özgür Mescidi Aksa mücadelesinin taşıyıcısı Hamas'ın sözcüsü Hüsam Berdan'da katılarak bir konuşma yapacak.
    Cevapla
  • veysi 8 yıl önce Şikayet Et
    O olsaydı Suriye, Yemen... bu halde olmazdı. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    büyük lider hocamıza Allahtan Rahmet diliyorum mekanın cennet olsun hocam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'