"Ümmet Sofrası" genç yürekleri birleştirdi

Farklı ülkelerden gelen misafir öğrenciler ile Türkiye'deki genç iletişimciler iftar programında bir araya geldi.

"Ümmet Sofrası" genç yürekleri birleştirdi
"Ümmet Sofrası" genç yürekleri birleştirdi
GİRİŞ 11.06.2016 14:06 GÜNCELLEME 11.06.2016 14:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

"Ümmet sofrası" adı ile Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneğinde düzenlenen ve ramazan süresince devam edecek iftar programları kapsamında, Türk ve Farklı ülkelerden gelen misafir öğrenciler ile Ankara'daki çeşitli basın kuruluşlarının temsilcileri ve genç iletişimcilerle birlikte oruç açtı.

Yaklaşık 60 farklı ülkenin yanı sıra Türkiye'den öğrenciler, okunan Kur'an Kerim'in ardından dualar eşliğinde iftar yaptı.

Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hanefi Sinan, Türkiye'de okuyan yabancı öğrencilere aile ortamı yaşatmak, ramazan ayında yalnız kalmamalarını sağlamak amacıyla bu programları düzenlediklerini belirtti.

DEĞİRMENCİ: SANAL DUVARLARI YÜREKLERİMİZİ BİRLEŞTİREREK AŞARIZ

UMED Başkanı Aslan Değirmenci, lüks iftarlara israf gözüyle baktıklarını belirterek, "Yüreklerimizi yabancı ülkelerden gelen öğrencilere açıyoruz. Onlarla birlikte ahlak, sevgi ve maneviyat köprülerini birlikte inşa ediyoruz. Bugün sanal sınırları aşıp medeniyet buluşmasını gerçekleştirme vaktidir. Aramıza emperyalizm tarafından örülen duvarları yüreklerimizi birleştirerek, aşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği'ne de teşekkür eden Değirmenci, "Dünyanın farklı ülkelerinden eğitim almak için ülkemize gelen misafir öğrencilere her konuda destek olan, öğrenci kardeşlerimizin yanlarında duran, onların her türlü haklarını korumaya çalışan Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği yöneticilerine ve gönüldaşlarına teşekkür ediyorum. Misafir öğrencinin üniversitede, yurtta, evde, sokakta ve bulunduğu her yerde yanında olabilmek, yaşadıkları sorunlara çözümler üretmek, sıkıntıları, dertleri birlikte göğüslemek ve sevinçleri çoğaltmak için çıktıkları bu yolda önlerinin her daim olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 1
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    dün bi soru vardı.adı murattı bu kişi işsiz ama birikimi var.bu sorunuzun cevabı şudur.ihtiyacından fazlasını infak et.yani senelik ihtiyacından.murat beyin senelik ihtiyacı 12bin tldir.çarpı iki 24 bin tldir.artı 1bin tl ilave edilir.25bin tldir.odan sonrası infak edilir.kerahet vakti nedir.güneş bi telefon direği boyunca olursa kerahat vakti girmiş olur.dayanamadı karı koca arasındaki ilişki oldu.gusleder orucuna davam eder. hakkınızda yazılı alanı alın.ruhsattır.sormak istediğim Hanefi mezhebinde olan imam şafi mezhebinde olan cemaate namaz kıldırsa ne olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor