Nesil Çocuk’a yılın çocuk yayıncısı ödülü verildi

Edebiyat, Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği’nce (ESKADER) 33 dalda verilen “2010 Yılı Kültür-Sanat Ödülleri” Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreniyle sahiplerine takdim edildi.

Nesil Çocuk’a yılın çocuk yayıncısı ödülü verildi
Nesil Çocuk’a yılın çocuk yayıncısı ödülü verildi
GİRİŞ 20.04.2011 11:48 GÜNCELLEME 20.04.2011 11:48

Çocuk Yayıncılığı dalındaki ödülün sahibi, Nesil Çocuk Yayınları oldu.

Edebiyat, Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği tarafından (ESKADER) 2010 yılı kültür-sanat ödüllerine layık görülen isimler ve kurumlar, titiz bir değerlendirme sürecinin ardından 27 Aralık 2010 Pazartesi günü, Beyazıt Devlet Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen bir programla açıklanmıştı.

Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir törenle, ödüller sahiplerine takdim edildi. Sunuculuğunu Meryem Aybike Sinan ve Selahattin Kocaarslan'ın yaptığı program, Mustafa Nadir Önay'ın hazırladığı tanıtım filmiyle başladı. ESKADER'in kuruluş amacı, kurucuları ve bugüne kadar yaptığı faaliyetlerden bahseden filmi, ESKADER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Yardım’ın yaptığı açılış konuşması takip etti.

Yardım’ın konuşmanın ardından ödül takdimine geçildi. Edebiyat, sanat ve kültür dünyasından pek çok kıymetli ismin ödül aldığı törende, 2010 yılının en başarılı çocuk yayıncısı seçilen Nesil Çocuk Yayınları’nın ödülünü Nesil Yayınları Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Esad Sivri aldı.

Ödül töreni, Türk müziğinin sevilen sanatkârı Mehmet Akça’nın, Mehmed Âkif Ersoy ve Yahya Kemal Beyatlı'nın bestelenen eserlerini seslendirdiği mini bir konserle son buldu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak