Kütahya

Kadın girişimciler Tavşanlı’da

12:07 31 Ağustos 2015
Kadın girişimciler Tavşanlı’da

 Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Kadın Girişimciler İcra Kurulu, ağustos ayı toplantısını Tavşanlı ilçesinde yaptı.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası'nda toplantılarını gerçekleştiren KÜTSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, burada ilçedeki kadın girişimcilerle biraraya geldi. Görüş ve fikir alışverişinde bulunulan toplantının ardından kurul üyeleri, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu’nu ziyaret etti.

KÜTSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Derya Erden Çerkeş, burada yaptığı açıklamada, iş dünyasında kadınların katkısının büyük olduğuna işaret ederek, "Kadın girişimcilerin artması için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Devletimiz özellikle kadın girişimci sayısının artması için büyük destekler sağlıyor. İş fikri olan kadınların desteklerden yararlanarak iş dünyasına katılmaları çağrısında bulunuyoruz. Bu konuda kadınlarımızın iş kurması için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Kaymakam Hatipoğlu da ilçedeki kadın girişimcilerin artması için gerekli desteği vereceklerini ifade etti.

İcra kurulu üyeleri daha sonra Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu. Burada bazı işletmelerdeki kadın yöneticiler ve kadın çalışanlarla görüşmelerin yapıldığı inceleme gezisine, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Eczacı Şule Arslan eşlik etti. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.