Kütahya

Tavşanlı'da sünnet çocuklarına etkinlik

14:51 04 Eylül 2015
Tavşanlı'da sünnet çocuklarına etkinlik

Tavşanlı Belediyesi'nce sünnet ettirilen çocuklara eğlence etkinliği düzenlendi.

Tavşanlı ilçesinde belediye tarafından sünnet ettirilen 31 çocuk için Cumhuriyet Meydanı’nda eğlence etkinliği düzenlendi. Eğlencenin ardından çocuklar için konvoy düzenlenerek şehir turuna çıkarıldı. 

Etkinliklerin sonunda sünnet çocukları ve aileleriyle bir araya gelen Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ile eşi Birsen Güler,  çocuklarla tek tek ilgilendi. Burada çocuklara ayrıca altın ve bisiklet hediye edildi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, etkinlikte yaptığı konuşmada, belediye olarak her yıl ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirdiklerini ifade ederek, "Bu sene 31 çocuğumuzu Eskişehir'den gelen uzman doktorlarımıza sünnet ettirdik. İnancımız gereği ulvi bir uygulama olan sünnete katkı sunmaktan dolayı mutluyuz" dedi

Sünnet çocuklarının ailelerine de seslenen Başkan Güler, ise şunları söyledi:

"Benim sizden bir istirhamım var. Çocuklarınıza dua ederken zenginlik, para ve mal mülk için değil, onların manevi anlamda gelişmesi ve vatanımıza, milletimize hayırlı bir evlat olması için dua edin. Ne kadar malınız, mülkünüz çoksa ahrette hesabımız da o kadar zor olacaktır. Allah’tan çocuklarımız için zenginlik değil, ilim ve irfan isteyelim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.