Kütahya

Göbel Kaplıcaları'na termal otel inşaa edilecek

12:53 21 Ekim 2015
Göbel Kaplıcaları'na termal otel inşaa edilecek

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yeni hizmete giren Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nun hizmetine sunulmak üzere termal otel inşa edileceği bildirildi.

Tavşanlı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Özden, gazetecilere yaptığı açıklamada, DPÜ tarafından ilçede açılan Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nun ilçeye her yönden büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

Belediye olarak okuldaki öğrenci sayısının artırılması ve daha uygulamalı daha iyi  koşullarda eğitim verilmesi için gayret göstereceklerini ifade ederek, şöyle konuştu: 

"Biz eğitime büyük önem veriyoruz. İlçemizde dört yıllık bir fakültenin açılması ilçemiz halkını sevindirmiş durumda. Dumlupınar Üniversitesi ile birlikte hazırladığımız proje kapsamında, Göbel Termal Tesislerimize otel inşaa edeceğiz. Bu tesis hem gençlerimizin eğitimine büyük katkı sağlayacak hem de Göbel Termal Tesisleri'miz değer kazanacak."

Özden, ayrıca ilçede yeni hizmete giren okulun tercih edilmesine yönelikte çalışmalar yaptıklarına işaret ederek, bu kapsamda okula kaydını yaptıran en yüksek puanlı öğrenci Burcu Baysal ve ailesine Göbel Kaplıcalarında 1 hafta tatil hediye edildiğini sözlerine ekledi.

Bu arada, DPÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'na bu yıl 95 öğrencinin kayıt yaptırdığı öğrenildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.