Kütahya

Mektup yazarak çocuk parkı yapılmasını istedi

16:14 20 Kasım 2015
Mektup yazarak çocuk parkı yapılmasını istedi

Tavşanlı ilçesinde belediye başkanına mektup yazarak "çocuk parkı" isteyen 9 yaşındaki Ebrar'ın talebi yerine getirildi.

Çardaklı Mahallesi'nde yaşayan Ebrar Yurdcu, ilçe belediye başkanı Mustafa Güler'e mektup yazarak mahallerine çocuk parkı yapılmasını istedi. 

Yurdcu mektubunda, şöyle dedi:

"Sayın Belediye Başkanım, bizler Çardaklı Mahallesi’nde oturtan çocuklarız. Boş vakitlerimizde her çocuk gibi bizlerde oyun oynamaktayız. Fakat oyun alanlarımız ve oyun gruplarımız yetersiz. Bunun için belediyemiz tarafından uygun alanlara oyun grupları ve yeşil alanların yapılmasını istiyoruz. Bizler çocuklar olarak oyunlar oynayıp mutlu olmak istiyoruz. Okulumuza güzel bir oyun parkı istiyoruz. Şimdiden teşekkür ederim."

Güler, şahsına yazılan mektup üzerine Yurdcu'nun mahallesine çocuk parkı yaptırdı. 

Ebrar Yurdcu, Belediye Başkanı Mustafa Güler'e duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Sınıf öğretmenimiz ders esnasında taleplerimizi sözlü olduğu gibi yazılı da iletebileceğimizi söylemişti. Ben de arkadaşlarım adına oyun parkı istediğimizi yazarak belediye başkanımıza gönderdim. Bir gün oyun oynamaya çıktığımızda park yapıldığını gördük. Burada oyuncakları kullanmaya başladık. Ben de yine bir mektup daha yazarak belediye başkanımıza teşekkür ettim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.