Kütahya

Kütahya'da iki aile arasındaki silahlı kavga

22:56 29 Aralık 2015
Kütahya'da iki aile arasındaki silahlı kavga

Emet ilçesine bağlı Gürpınar köyünde 4 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayın maddi hasarlı trafik kazası nedeniyle çıktığı öğrenildi

 Kütahya'nın Emet ilçesinde, iki aile arasında çıkan ve 1'i kadın 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavganın maddi hasarlı trafik kazası nedeniyle çıktığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gürpınar köyünün girişinde Kürşat İlhan (24) idaresindeki otomobil ile Abdullah Akkaya (26) yönetimindeki otomobil çarpıştı. Maddi hasarlı kazanın ardından İlhan ile Akkaya tartışmaya başlıyor. Tartışmanın büyümesi üzerine daha önce aralarında husumet bulunan İlhan ve Akkaya ailelerinin bazı fertleri de kavgaya katıldı.

Pompalı tüfek ve tabancaların kullanıldığı kavgada Kürşat İlhan ile annesi Esengül İlhan (55), Abdullah Akkaya ile amcası Mesut Akkaya (40), dedesi Abdullah Akkaya (70) ve köyde ikamet eden Mehmet Keskin (32) yaralandı. Yaralılar, akrabaları tarafından hastanelere götürüldü. 

Yaralılardan Kürşat İlhan ile annesi Esengül İlhan, Abdullah Akkaya ile amcası Mesut Akkaya Emet Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Keskin'in tedavisinin Tavşanlı Devlet Hastanesinde, Abdullah Akkaya'nın tedavisinin ise DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili Ali Osman İlhan gözaltına alındı. 

Gürpınar köyüne ve Emet Devlet Hastanesine çevre ilçelerden jandarma ekipleriyle Kütahya merkezden çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Jandarma ve çevik kuvvet ekipleri, köyde ve hastanenin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.