Kütahya

Orman Bölge Müdürü Ergüven’den ziyaret

08:55 06 Şubat 2016
Orman Bölge Müdürü Ergüven’den ziyaret

Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, Şaban Dede mesire alanı ve Göbel Termal Tesisleri’ne nitelikli dinlenme alanları inşa edeceklerini belirterek Bölge Müdürü İbrahim Ergüven ile bu konular üzerinde istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

Başkan Güler, şunları söyledi:

"Yeşil alanların genişletilmesi konusunda Tavşanlı Belediyesi üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmektedir. 2015’te 22 yeni park yaparak şehrin nefes alacağı alanları çoğalttık. Bizim için önemli mekanlardan biriside Şaban Dede Mesire Alanımızdır. Çukurköy Belediyesi zamanında ve bizim dönemimizde kültürel etkinliklerin yapılması amacıyla bir takım çalışmalar yapılmıştı. Bu alanın mülkiyeti Orman ve Su İşleri Bakanlığı’mıza ait. Burada tamamen devlet eliyle B tipi piknik alanları yapılması yönünde temaslarımız var. Bu yıl bakanlığımız yol, ağaçlandırma, oturma ve restorant alanları gibi fiziki çalışmalar yürütecek. Yine Göbel Termal Tesisleri alanında uygulama otelinin yapılacağı Kurt Dede ile apart dairelerimiz arasında A tipi, yani bungalov evlerinin de bulunacağı piknik alanı yapılması için talebimiz oldu. Orman Bölge Müdürümüz İbrahim Ergüven beyefendi ile bu projeler üzerinde istişarelerde bulunduk. İş birliğimiz güçlenerek devam edecek. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven ise Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e başarılar dileyerek hazırlanan projelerde her zaman Tavşanlı Belediyesi’nin yanında olacaklarını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.