Kütahya

Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine leblebi gönderecekler

16:51 05 Mart 2016
Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine leblebi gönderecekler

Tavşanlı ilçesinde, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlarda görevli asker ve polislere leblebi gönderilmesi amacıyla kampanya başlatıldı.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Güler öncülüğünde başlatılan kampanyaya üreticiler büyük destek veriyor.

Hatipoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatanın birlik ve beraberliği söz konusu olduğunda Tavşanlı insanının duyarlılığının yüksek olduğunu söyledi.

Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine desteklerini göstermek için bu kampanyayı düzenlediklerini belirten Hatipoğlu, şöyle konuştu:

"Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşanan terör olayları büyük bir üzüntü verirken orada görev yapan güvenlik güçlerine minnet duygusu ve sevgi seli büyüyor. Bu minnet ve sevgiyi ifade etmek, morallerini artırmak amacıyla Tavşanlı leblebisi göndermek için kampanya başlatıldı. Leblebiciler başta olmak üzere vatandaşlar da karınca kararınca destek veriyor. Bu paketler toplu şekilde gönderilerek Tavşanlı'nın duyguları ve desteği ifade edilecek."

Leblebi üreticisi Himmet Özer ise terörle mücadeleyi sürdüren güvenlik güçlerine sonsuz minnet duyduklarını dile getirdi.

Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini vurgulayan Özer, "Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerimize bir nebze olsun moral vermek, onlara minnet duygularımızı belirmek için ürettiğimiz leblebileri göndereceğiz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.