Kütahya

Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası

17:18 10 Mart 2016
Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası

B Grubunda ise Bursa ekibi ile Denizli ekibi karşılaştı. Maçı 3-1 kazanan Bursa Zafer Ortaokulu birinci, rakibi Denizli Hürriyet Ortaokulu ise ikinci oldu.

Kütahya'nın Simav ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığınca organize edilen Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası'nın yarı final maçları sona erdi.

Akbaldır Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarı final müsabakalarda A Grubu şampiyonunu belirlemek için İstanbul ve İzmir ekipleri kıyasıya yarıştı. 3 - 2 maçı galip bitiren İstanbul Altunizade Hafize Özal Ortaokulu birinci, rakibi İzmir ekibi Okyanus Kolejleri ikinci oldu.

Karşılaşmaların ardından yapılan törende, A Grubunun birincisi İstanbul Altunizade Hafize Özal Ortaokulu’na ödülünü Simav Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Sayit Bayramoğlu, ikinci İzmir Okyanus Kolejleri ekibine ise ödülünü Simav Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Girgin verdi.

B grubunun birincisi Bursa Zafer Ortaokulu’nun ödülünü Simav İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Tokdemir, B grubu ikincisi Denizli Hürriyet Ortaokulu’na ise Simav İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Resul Çatal takdim etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından 2016 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan yarı final maçları kapsamında Simav A Grubu'nda şampiyon olan İstanbul Altunizade Hafize Özal Ortaokulu ile B Grubunda şampiyon olan Bursa Zafer Ortaokulu, Kocaeli İlinde yapılacak olan Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.