Kütahya

Kütahyaspor'un 3. Lig'e yükselmesi

11:01 25 Nisan 2016
Kütahyaspor'un 3. Lig'e yükselmesi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. kademe play-off maçında Kütahyaspor'un, Muğlaspor'u penaltı atışları sonunda 8-7 yenerek, 3. Lig'e yükselmesi, kentte büyük sevinçle karşılandı.

Takımın profesyonel lige yükselmesiyle sokağa dökülen ve Zafer Meydanında kutlama yapan Kütahyasporlu taraftarlar, takım otobüsüyle meydana gelen futbolcuları coşkuya karşıladı.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kutlamalarda yaptığı konuşmada, göreve gelmeden önce Kütahyaspor için verdikleri destek sözünü yerine getirdiklerini belirtti.

Kütahyaspor'un zorlu bir maçın ardından 3. Lig'e yükseldiğini anımsatan Saraçoğlu, şunları kaydetti:

"Isparta'da Muğlaspor ile karşılaşan futbolcularımız, bizleri mahcup etmedi. Hem futbolcularımız hem teknik ekibimiz, alınlarının terini ortaya koydu ve bizi buraya getirdi. Kütahya için ne yapsak azdır. Kütahya, her şeyin en iyisine layıktır. Birlik ve beraberlik içinde Kütahya'yı futbolda, ekonomide ve diğer hizmetlerde hak ettiği yere taşıyacağız. Futbolcularımız, bir yıl boyunca alınlarının terini akıttı. Teknik heyet ve kulüp yönetimi de hep yanlarında durdu. Gecelerini gündüzüne kattılar ve adeta Kütahyaspor'u iş edindiler. Biz de elimizden gelen desteği verdik. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum."

Daha sonra tek tek platforma çıkan futbolcular taraftardan büyük alkış aldı.

Geç saatlere kadar devam eden kutlamalar, çalan müzikler eşliğinde oynanan oyunların ardından sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.