Kütahya

Yetimler, İHH’nın pikniğinde buluştu

21:51 19 Mayıs 2016
Yetimler, İHH’nın pikniğinde buluştu

İHH Kütahya Temsilcisi Mustafa Yenipazar, gazetecilere yaptığı açıklamada, İHH olarak kentteki yetimlere yönelik çeşitli organizasyonlar tertiplediklerini söyledi.

İHH Kütahya Temsilciliği, "Yetim Günleri" kapsamında düzenlediği piknikte yetimler bir araya geldi.

Bugün de yetimlerle piknik organizasyonunda bir araya geldiklerini dile getiren İHH Kütahya Temsilcisi Yenipazar, "Bugün 19 Mayıs. Biz de İHH olarak yetim günleri etkinliği kapsamında hem yetim çocuklarımızla hem de diğer çocuklarımızla bir piknik organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız uçurtmalar uçuracak, ip çekme, çuval yarışması gibi oyunlar oynayarak, bugünü dolu dolu geçiriyorlar. Bu oyunlarla onlara eğlenceli güzel bir gün geçirtmeyi amaçladık." diye konuştu.

İHH Kütahya şubesi olarak Kütahya’da 43 yetime hayırseverler vasıtasıyla maddi destekte bulunduklarını belirten Yenipazar, şöyle konuştu:

"Ama, sadece onların ekonomik desteğe ihtiyacı yok. Aynı zamanda bizleri yanında hissetmeleri gerekiyor. Onları yalnız bırakmamak için hep birlikte onları ziyaretlere gidiyoruz. Zaman zaman çeşitli organizasyonlar yapıyoruz. Bu şekilde bütün yetimlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Bu, bizim için önemli bir görev. Çünkü toplum içinde toplumun kendi içindeki yetimlerine sahip çıkmak zorunda. Biz de, toplum adına bu görevi üstümüze almış bulunmaktayız. Bu anlamda halkımızın desteklerini bekliyoruz."

Kent Ormanı mesire alanında gerçekleştirilen etkinlik, sunulan ikramların ardından sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.