Kütahya

Kütahya milletvekilleri, Vali Nayir'i ziyaret etti

18:54 20 Haziran 2016
Kütahya milletvekilleri, Vali Nayir'i ziyaret etti

AK Parti Kütahya milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, Prof. Dr. Vural Kavuncu, İshak Gazel, Ahmet Tan ile İl Başkanı Ali Çetinbaş, göreve başlayan Vali Ahmet Hamdi Nayir'i ziyaret etti.

Nayir, burada yaptığı açıklamada, ziyaret dolayısıyla memnun kaldığını ifade ederek, birlik ve beraberlik içesinde Kütahya'ya hizmet etme gayreti içerisinde olacağını söyledi.

Kütahya için her konuda istişarelerde bulunacağını anlatan Nayir, şöyle konuştu:

"Mülki idare olarak bizler hem merkezi yönetimin temsilcileriyiz hem de il özel idaresini temsilen yerel yönetimde yürüttüğümüz çalışmalar var. Elbette ki yapmış olduğumuz çalışmalarda birçok konuda yollarımız kesişecek, konuları oturup birlikte mütalaa edeceğiz. Kütahya için en uygun ne ise hep birlikte karar vereceğiz. Kütahya’daki ilk konuşmamda da söylediğim gibi, bu görevler onurlu ve sorumluluk gerektiren görevlerdir. Bu sorumluluğu paylaşmak niyetindeyiz. İlimizdeki mesai arkadaşlarımızla, siyasilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, üniversitemizle bu sorumluluğu paylaşarak il için olması gereken, alınması gereken kararları alarak sorumluluğu da onuru da paylaşarak hep birlikte götürmeye çalışacağız inşallah."

Milletvekilleri de Nayir'e Kütahya'ya hizmet için her zaman kendisine destek vereceklerini ifade ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.