Kütahya

Kütahya Belediyesinin 30 aylık icraatı

14:28 28 Eylül 2016
Kütahya Belediyesinin 30 aylık icraatı

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hizmet ederken katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, "(Ben yaptım, oldu) anlayışından ziyade vatandaşımızın da fikrini alarak hizmet ediyoruz." dedi.

Saraçoğlu, 30 aylık icraat dönemiyle ilgili Kütahya Belediyesi Sosyal Tesislerinde gazetecilerle bir araya geldi. Seçim öncesi 43 proje sözü verdiklerini ve bunların pek çoğunu tamamladıklarını ifade eden Saraçoğlu, yarım kalan ve başlamayan diğer projeleri de kalan sürede tamamlayacaklarını söyledi.

"Doğumlarından ölümlerine kadar vatandaşımızın yanındayız." değerlendirmesinde bulunan Saraçoğlu, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 30 aydır görevdeyiz. Biz geldiğimiz ilk günden beri, 'Şeffaf olacağız, katılımcı olacağız' diyoruz. 'Ben yaptım, oldu' anlayışından ziyade vatandaşımızın da fikrini alarak hizmet ediyoruz. Yarım kalan veya başlayamadığımız projelerimizi de geri kalan görev süremiz olan 30 aylık süreç içinde tamamlayacağız. Hatta söz vermediğimiz birçok projeyi de hayata geçireceğiz. 2017 yılı için yapmış olduğumuz ön görüşmelerle yaklaşık 300 milyonluk bir bütçeyi öngörüyoruz. Bu bütçe ile de birçok projeyi hayata geçirme imkanımız olacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.