Kütahya

Kütahya Belediyesinin alt geçit çalışmaları

14:34 21 Şubat 2017
Kütahya Belediyesinin alt geçit çalışmaları

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, sanayi bölgesinde yapımı devam eden alt geçitte incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Saraçoğlu, projenin, Kütahya Belediyesi ve Devlet Demiryolları işbirliğiyle yapıldığını hatırlattı.

Alt geçitlerin trafiği rahatlatmak açısından oldukça önemli yatırımlar olduğunu dile getiren Saraçoğlu, şöyle konuştu:

"Yapılan her yatırımı vatandaşımıza ve Kütahya’ya daha iyi hizmet edebilmek adına yapıyoruz. İnşa sırasında ister istemez aksaklıklar, gecikmeler, aksilikler olacaktır. Bunları doğum sancısı olarak görmeliyiz. Bu konuda vatandaşlarımızın sabırlı olmasını rica ediyorum. Hep birlikte sabrederek, bu tür yapımların takibini yaparak güzel hizmetler ortaya koyacağız. Tren yolları ile alakalı alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanınca bu hatta saatte 180 kilometre hıza ulaşan hızlı trenler çalışacak. Tren sefer sayıları artacağı için bu alt geçitler şehir merkezinde kesintisiz ulaşıma katkı sunacaktır."

Saraçoğlu, sanayi bölgesindeki alt geçit çalışmalarının ardından Bölücek ve Osmangazi mahallelerinde geçen tren hatlarının altına da benzer projeleri uygulayacaklarını sözlerine ekledi.

Saraçoğlu’na, TBMM Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Devlet Demiryolları Afyonkarahisar Bölge Müdürü Adem Sivri ve birim müdürleri eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.