Kütahya

Kütahya'da "İnsan Kitaplaşınca Sanat Evi" açıldı

21:07 18 Mart 2017
Kütahya'da "İnsan Kitaplaşınca Sanat Evi" açıldı

Kütahya’da, "İnsan Kitaplaşınca Sanat Evi" Kredi Yurtlar Kurumu Kütahya İl Müdürlüğüne bağlı Hoca Ahmet Yesevi yurdunda açıldı.

KYK Kütahya İl Müdürü Feyzullah Gayret, açılış töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin kullanımına sunulacak olan sanat evinin Türkiye'de bir ilk olduğunu ve bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

"İnsan Kitaplaşınca Sanat Evi"nin Hoca Ahmet Yesevi yurdu ile "Kitaplaşan İnsanlar Topluluğu" işbirliğinde yapıldığını anımsatan Gayret, şunları kaydetti:

"Burası herhangi bir kütüphane gibi olarak değil de öğrencilerimizin burada oturup sohbet edebileceği, çeşitli konular üzerinde istişare ederek görüş alış verişinde bulunacağı bir ortam olarak tasarlandı. Burası aynı zamanda öğrencilerimizin sanatsal faaliyetlerini de yürüteceği bir mekan oldu. Bu mekanı öğrencilerimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen arkadaşlarıma ve Kitaplaşan İnsanlar kulübü üyelerine teşekkür ediyorum."

Sanat evinin açılışına katılan AK Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel ve Vural Kavuncu ile AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş da sanat evinin açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılışın ardından katılımcılar hep birlikte sanat evini gezdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.