Kütahya

Kütahya'da "kısa vadeli sigortalar" eğitimi

12:35 29 Mart 2017
Kütahya'da "kısa vadeli sigortalar" eğitimi

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının hazırladığı 2017 yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında, "Kısa Vadeli Sigorta Kolları Mevzuat Eğitimi" Kütahya'da başladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Sayar, kentteki bir termal otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, halen yürürlükte bulunan 2011-50 sayılı genelgenin revize çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Revize nedeniyle ortaya çıkan mevzuat değişikliklerinden kaynaklanacak sorunların değerlendirildiğini belirten Sayar, "Karşılaşılabilecek sorun ve eksikliklerin giderilmesi, diğer yandan vatandaşlara sunulan geçici iş göremezlik, iş kazası, meslek hastalığı ve analık ödemesi hizmetlerinin uygulanmasında herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi amacıyla bu eğitim düzenlendi." diye konuştu.

Kısa Vadeli Sigorta Kolları Daire Başkanı Osman Yüce de amaçlarının vatandaşlara daha iyi hizmet etme olduğunu dile getirerek, "Kütahya'da üçüncüsünü gerçekleştirilen eğitimde bizlere her zaman desteği olan İsmail Sayar'a akabinde tüm Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışanlarına, bizleri Kütahya'da misafir ettikleri hem de gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederim. Eğitimin tüm vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmemiz açısından faydalı olacağına inancım tamdır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.