Kütahya

Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası

19:14 21 Mayıs 2017
Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası

TSSF'nin 2017 yılı faaliyet programında yer alan organizasyon kapsamında düzenlenen şampiyonada, 14 erkek ve 10 kadın takımı madalya için mücadele etti.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından Kütahya'da düzenlenen Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası, sona erdi.

Dumlupınar Üniversitesindeki olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirilen ve 3 gün süren müsabakalarda, kadınlarda birinciliği Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü, ikinciliği İstanbul Buz Sualtı Spor Kulübü, üçüncülüğü de Başkent Su Sporları Kulübü elde etti.

Erkeklerde ise Deniz Yıldızları Spor Kulübü birinci, ODTÜ Su Sporları Kulübü ikinci, TELEKOM Su Sporları Kulübü de üçüncü oldu.

TSSF Başkanı Şahin Özen, ödül töreninde yaptığı konuşmada, şampiyon olan ve dereceye giren takımları başarılarından dolayı tebrik etti.

Sualtı hokeyi sporcularının yorucu bir sezonu geride bıraktığını ve bundan sonraki hedeflerinin dünya ve Avrupa şampiyonası olduğunu belirten Özen, şunları dile getirdi:

"Sezon bitti ama bizim uluslararası müsabakalarımız ve en önemli turnuvalar yeni başlıyor. Milli takım sporcularımız inşallah önümüzdeki ay Yeni Zelanda ve Macaristan'da yapılacak dünya ve Avrupa şampiyonalarında ülkemizi başarıyla en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bundan en küçük kuşkum yok. Artık zirvede her zaman madalya alan Türk takımı görmekten bu ülkenin bir federasyonu olarak gurur duyuyorum."

Konuşmaların ardından derece elde eden takımlara madalya ve kupaları takdim edildi.

Şampiyona, kapanış seremonisiyle sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.