Kütahya

Kütahya'da Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı

14:45 23 Mayıs 2017
Kütahya'da Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen fuarda mesleki ve teknik eğitim veren okullarda öğrenim gören öğrenciler hazırladıkları projeler ile çalışmalarını sergiledi.

Kütahya’da, mesleki eğitime dikkat çekmek amacıyla Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı düzenlendi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, gazetecilere yaptığı açıklamada, mesleki eğitim açısından Kütahya’da güzel bir günün yaşandığını söyledi.

Stantları tek tek gezerek çalışmaları incelediğini belirten Nayir, "Stantlarda öğrencilerimizin yaptıkları ve ortaya koyduğu eserleri görmek bizleri çok mutlu etti. Hakikaten oldukça başarılı çalışmalar yapılmış. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılı çalışmalarını eğitim hayatının ardından atılacakları iş hayatlarında da sürdürürler." dedi.

Meslek liselerinin yaptıkları çalışmaları açılan fuarda sergilediklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger de "Açtığımız fuara 16 kurumumuz katıldı. Her kurum kendi alanlarında yapmış oldukları çalışma ve projelerini sergilediler. Buradaki amacımız öğrencilerimizi mesleki eğitime özendirmek. Fuarımızı gezen herkesin öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları ilgiyle izlediğini görüyoruz. Bu da hem bizleri hem de öğrencilerimizi mutlu ve motive ediyor." ifadelerini kullandı.

Protokol üyeleri ile vatandaşların ilgi gösterdiği fuar gün boyu açık kalacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.