Kütahya

İHH yetimleri piknikte buluşturdu

17:22 19 Ağustos 2017
İHH yetimleri piknikte buluşturdu

Kütahya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği, "Yetim Gülerse Dünya Güler" projesiyle kentteki yetimleri piknikte bir araya getirdi.

Kent Ormanı mesire alanındaki pikniğe katılan 80 yetim çocuk, İHH gönüllüsü ağabey ve ablalarıyla eğlendi.

Bursa İHH Başkanı Mustafa Yenipazar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İHH olarak kentteki yetimlere yönelik çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini söyledi.

Yetimleri aileleriyle birlikte piknikte bir araya getirdiklerini aktaran Yenipazar, şunları kaydetti:

''Bu projeyle yetim kardeşlerimizle piknikte buluştuk. Pikniğimize, 80 civarındaki yetim çocuğumuz ailesiyle birlikte katıldı. Amacımız çocuklarımıza hoşça vakit geçirtmek. Pikniğimize katılan ailelere yemek ikramımız oldu, kardeşlerimizle çeşitli oyunlarımız oldu.

Çuval oyunları, ip çekme gibi çocukları eğlendirecek farklı oyunlar tertip ettik. İHH gönüllüsü arkadaşlarımız da çocuklarımızla tek tek ilgilenerek güzel bir gün geçirmelerine yardımcı oldular. İnşallah bu etkinliğimizle amacımıza ulaşmışızdır."

Etkinlik, yapılan ikramların ardından, çocuklarla oynanan oyunlarla sona erdi.

Etkinliğe, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti İlçe Başkanı Başkanı Cevdet Korkmaz, İHH gönüllüleri, çocuklar ve aileleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.