Kütahya

TÜFAD'da Acet yeniden başkan seçildi

11:06 17 Ekim 2017
TÜFAD'da Acet yeniden başkan seçildi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) Kütahya Şubesinin Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Mehmet Acet, yeniden başkanlığa seçildi.

Kütahya öğretmenevinde yapılan genel kurul, divan oluşumu, gündem maddelerinin okunması, saygı duruşunda bulunma ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Genel Kurul, diğer gündem maddelerinin okunup oylanmasının ardından yeni yönetimin seçilmesi üyelerin oylarına sunuldu. Yapılan oylamada, tek liste ile seçime giren mevcut başkan Mehmet Acet, yeniden başkanlığa seçildi.

Acet, burada yaptığı konuşmada, genel kurula katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

TÜFAD’ı Kütahya’da tanınır ve bilinir bir dernek haline getirdiklerini, bundan sonra da yapılacak çalışmalarla TÜFAD’ın adını duyurmaya devam edeceklerini dile getiren Acet, "Biz hep birlikte bir derneğiz. Derneğimizin isminin duyulmaya başlaması ve kentte adından söz ettiren bir dernek oluşumuz sadece benim veya diğer bir arkadaşımızın çalışması ve gayreti ile değildir. Biz birliğimizi korur daha fazla gayret gösterirsek bu hem derneğimize hem de Kütahya ve Türk futboluna büyük katkı sağlayacaktır. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize ve misafir katılımcılarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

TÜFAD'ın Mehmet Acet başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle:

Şükrü İpek, Özdemir Arat, Bülent Geren, Bülent Binbir, Tamer Yiğit, Hidayet Arı, Mustafa Erten, Hüseyin Şentürk, Güney Erdem, İbrahim Demir, Ayhan Yaman, Harun Koç, Ercan Şirin, Efrahim Alkın.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.