Kütahya

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

14:51 10 Ocak 2018
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Simav Kaymakam Türker Çağatay Halim ve Belediye Başkanı Süleyman Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan gazetecileri Eynal Kaplıcalarındaki belediyeye ait sosyal tesislerde düzenlenen etkinlikte konuk etti.

Kaymakam Halim'in de katıldığı etkinlikte, basın mensuplarıyla bir araya gelen Özkan, gazetecilerin günü kutlandı.

Özkan, etkinlikte yaptığı konuşmada, ilçede görev yapan gazetecilerin fedakarca mesleklerini icra etmeye çalıştığını söyledi.

Belediye olarak basın mensuplarına her türlü kolaylığı sağladıklarını dile getiren Özkan, "Basın çalışanları, çok zor şartlarda, bazen hayatlarını dahi riske atarak görev yapıyor. Habere ulaşmak ve topladığı haberleri en doğru, tarafsız ve en hızlı şekilde bizlere ulaştırmak için büyük gayret sarf etmektedirler. Hizmetlerinden dolayı bu önemli günde basın mensuplarımıza teşekkür ediyor ve onları kutluyorum." diye konuştu.

Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim de gazetecileri kutlayarak, ilçede gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yılmaz Girgin ve Birol Sarmış da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.