Kütahya

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Kütahya’da

15:30 13 Ocak 2018
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Kütahya’da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti iktidarında sanayileşmenin olduğu, gençlerin ve emeklilerin rahat ettiği bir Türkiye'yi inşallah gerçekleştireceğiz." dedi.

Akşener, partisinin il binasının açılışı için geldiği Kütahya’da Cumhuriyet Caddesi'ndeki bulunan esnafları ziyaret etti.

Akşener, daha sonra Devlet Hatun Caddesi üzerinde bulunan il binasının önünde partilere seslendi.

İktidar olmaları halinde gençlerin ve emeklilerin rahat edeceği bir Türkiye’yi inşa edeceklerini belirten Akşener, şöyle konuştu:

"Şırnak'ta, Edirne'de de, Kütahya'da da en büyük problem genç işsizliği. Türkiye'de gençlerin işsiz güçsüz gezmesini sağlayacak bir denge kurmuşlar. Emekliler, yaşlılar aç bu ülkede. Bunların farkındayız. Eğer ekonominizi sanayiye, üretmeye yönelik tanzim etmezseniz gençleriniz işsiz gezer, emekliler paralarını mecbur çoluğa çocuğa, toruna harcamak zorunda kalır. İYİ Parti iktidarında sanayileşmenin olduğu, gençlerin ve emeklilerin rahat ettiği bir Türkiye'yi inşallah gerçekleştireceğiz."

Hükümetin tarım ve eğitim politikalarını da eleştiren Akşener, İYİ Parti döneminde atanamayan öğretmenler meselesini çözeceklerini söyledi.

Akşener daha sonra partisinin Kütahya il binasının açılışını yaptı

Açılışa, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partinin bazı kurucu üyeleri ile partililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.