Kütahya

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

16:03 14 Şubat 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Memur-Sen Şubesi Simav Şubesi üyeleri, Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Hareketı'na destek verdi.

Memur-Sen üyeleri, ellerinde Türk bayrakları ve destek parkartlarıyla Ali Haydar Nakipoğlu Parkı'nda toplandı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Memur-Sen Sözcüsü Tamer Çınkı, Türk askerlerinin vatanın bekası ve selameti için Afrin’de teröre karşı Zeytin Dalı Harekatı'nı gerçekleştirdiğini belirtti.

Türkiye'nin terörle mücadele konseptini, terör örgütlerine yönelik bitirici darbe hamlesini, "savaş" olarak göstermeye kalkışanlar olduğuna dikkat çeken Çınkı, şunları kaydetti:

"Emperyal kulvarda, kapitalist blokta yer alan sözüm ona müttefik ve dost ülkelerin Türkiye’ye yönelik örtülü savaş ilanını, sivil hassasiyeti ambalajıyla perdelemeye çalışanlar var. Afrin’de yaşananlar üzerinden ortaya çıkan iki fotoğraf var. İlki, küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına koyan, Türkiye'dir. İkincisi ise terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan, silah ve mühimmat yardımlarıyla terör örgütleriyle stratejik ortaklık kuran, bu şekilde Türkiye'nin yoluna taş koymaya çalışan küresel şer şebekesidir."

Açıklamanın ardından Afrin'de terörle mücadele eden güvenlik güçleri ve tüm şehitler için dua edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.