Kütahya

MHP Kütahya milletvekili adayları tanıtıldı

17:54 21 Mayıs 2018
MHP Kütahya milletvekili adayları tanıtıldı

MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, yaptığı konuşmada, seçim süreci boyunca milletvekili adaylarıyla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

MHP Kütahya İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını tanıttı.

MHP'nin Kütahya milletvekili adaylarının tanıtımı için kentteki bir otelde program düzenlendi.

Seçimin hem Türkiye hem de Kütahya için oldukça önemli olduğunu dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bizler biliyor ve inanıyoruz ki milletimizin aklı Cumhur İttifakı'ndadır. Cumhur İttifakı, millet aklıdır. Hemşehrilerimizin önümüzdeki 5 yıllık süreçte demokratik ve milli görevin üstün bir fedakarlıkla yerine getirecek vekillerini ve cumhurbaşkanı seçecektir. Ülkemiz için bu kadar önemli olan seçimler elbette ki Kütahyamız için de oldukça önemlidir. Kütahyamızın da siyasi hayatında yepyeni yüzlere ve yepyeni soluklara ihtiyaç vardır. Kütahyamızın da mecliste en iyi şekilde temsil edilebilmesi, şehrimizde yaşanan sorunların en iyi çözüm yolları oluşturabilmek adına vekil adaylarımızın tamamını inşallah meclise gönderip Kütahya’nın ve partimizin en iyi şekilde temsil edilmesini sağlayacağız."

Yıldırım, milletvekili adaylarına başarı dilediğini de sözlerine ekledi.

Programda, milletvekili adayları Ahmet Erbaş, Erol Alpertürk, Rıza Kenan Uzman, Selahattin Uslu ve Sedat Kabaağaç birer konuşma yaparak kendilerini tanıttı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.