Kütahya

Avrupa’daki Kütahyalılardan ramazan paketi

12:43 22 Mayıs 2018
Avrupa’daki Kütahyalılardan ramazan paketi

Avrupa Kütahyalılar Federasyonu tarafından Kütahya'da bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ramazan paketi yardımı dağıtıldığı bildirildi.

Federasyonca kentteki ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere ramazan paketi hazırlandı.

Federasyon Başkanı Adil Emsen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Avrupa'da yaşayan Kütahyalılar olarak memleketleri Kütahya'ya zaman zaman çeşitli yardımlar yapma gayretinde olduklarını söyledi.

Federasyon olarak ramazan ayı dolayısıyla içerisinde çeşitli gıda ürünlerinin bulunduğu yaklaşık bin ramazan paketi hazırladıklarını dile getiren Emsen, şunları kaydetti:

"Üye derneklerimiz ve hayırseverlerimizin katkısıyla bu yıl ramazan ayı için ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak yardımında bulunalım istedik. Hazırladığımız yaklaşık bin paketi Kütahya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği yaparak kent merkezi ve ilçelerde bulunan okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtacağız. Yine bu kapsamda hazırladığımız 62 paketimizin de Kütahya Sakatlar Derneği bünyesindeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için Dernek Başkanımız Hatice Yakar'a teslim ettik."

Emsen, ramazan paketi yardımını her yıl arttırarak devam edeceklerini belirtti.

Kendilerine ulaşan yardım paketlerini ihtiyaç sahibi üyelerine dağıtacaklarını ifade eden Dernek Başkanı Yakar da Avrupa Kütahyalılar Federasyonuna ve Başkan Emsen'e yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Yakar, Emsen'e üzerinde besmele yazılı pano takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.