Kütahya

AK Parti milletvekili adaylarıyla ilk toplantı

16:47 22 Mayıs 2018
AK Parti milletvekili adaylarıyla ilk toplantı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya milletvekili adayları ile buluştu.

Çetinbaş, il binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Kütahya'da en yüksek oranını almaya hedeflediklerini belirtti.

24 Haziran seçimlerinin büyük bir galibiyetin başlangıcı olmasını dileyen Çetinbaş, şöyle konuştu:

"Kütahya'da 59 aday adayının müracaatını çok kıymetli buluyorum. Her birini bir birinden ayırmadan kaliteli ve değerli buluyorum. Yapmış oldukları katkılardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Daha önce birlikte çalıştığımız milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı ve Vural Kavuncu listemizde değil. Nazlı ve Kavuncu'nun Kütahya’ya olan sevdalarında ve bu memlekete hizmet etme gayretlerinde hiçbir eksikleri yoktur. Kendilerine katkı ve çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Her son yeni bir başlangıçtır.

Seçim demek yeni bir heyecan demek. Seçim demek insanın içindeki heyecanın artması demek. Bu bir aday tanıtım toplantısı değil. Önümüzdeki günlerde bir tanıtım toplantısı düzenleyeceğiz. 24 Haziran seçimleri için biz gayret edeceğiz. Gönülden çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el kazanılmadık gönül bırakmayacağız. Cumhur ittifakını çok kıymetli buluyorum. Cumhur ittifakının öznesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. MHP ile AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Kütahya'da seçimlerde en yüksek oy oranını alacağız."

Çetinbaş, konuşmasının son bölümünde 5 milletvekili adayı ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Toplantıya, AK Parti Kütahya milletvekili adayları Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Mustafa Özbey ve Mehmet Kaymaz ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.