Kütahya

Kütahya İHH’dan ramazan yardımları

17:17 28 Mayıs 2018
Kütahya İHH’dan ramazan yardımları

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği'nin ramazan ayı boyunca hayırsever bağışçıların yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ettiği bildirildi.

Dernek Başkanı Mustafa Yenipazar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile irtibat halinde yaptıkları çalışmaları titizlikle yürüttüklerini söyledi.

İhtiyaç sahibi ailelerin tespit edilmesinin ardından ziyaret edildiğini belirten Yenipazar, şunları kaydetti:

"İhtiyaç sahibi ailelerimizin belirlenmesinin ardından ihtiyaçları tespit ediliyor ve ilgili birimlerce gerekli yardımlar ulaştırılıyor. Ayrıca Kütahya İHH Derneğimiz merkezine başvuran yerli ve sığınmacı ihtiyaç sahipleri de dernek üyelerimiz ve gönüllülerimizce evlerinde ziyaret ediliyor. Arkadaşlarımız herkese ulaşmak için gece gündüz çalışıyor. Kütahya merkez ve ilçelerinde ramazan boyunca devam eden yardım çalışmalarında şimdiye kadar 500 adet yardım kolisi, 200 adet market alışveriş kartı, zekat, fitre ve kıyafet yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı."

Yenipazar, ramazan ayı boyunca hayırseverlerden gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.