Kütahya

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

18:10 29 Mayıs 2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediye meclis üyelerinden oluşan 18 kişilik grupla Cumhuriyet Caddesi'nde buluşarak buradaki banka şubesinden kampanyaya bağışta bulundu.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediye meclis üyeleriyle birlikte AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için başlatılan bağış kampanyasına Kütahya'dan destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her türlü desteği vermek istediklerini belirten Saraçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı aday sürecinde destek olmak için en yüksek değer olan bin 500 lira üzerinden destek oldu.

Saraçoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimleri için sahada bizzat çalıştıklarını, Erdoğan'a madden de destek olmak için meclis üyeleriyle birlikte açılan hesaba para yatırdıklarını söyledi.

24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğuna işaret eden Saraçoğlu, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız ve genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla sahada zaten bir şekilde çalışıyoruz. Ama seçim mitinglerinde tüm Türkiye'yi dolaşmalarında destek olma noktasından da maddi noktasından da hem onun yanında yer almayı hem de elimizden geldiği kadar tüm AK Partili belediye meclis üyelerimiz, kent konseyimiz, belediye başkan yardımcılarımız ile beraber halkımızdan da katılımla bu desteği hep birlikte gerçekleştirdik. İnşallah bu seçim çalışmaları bu şekilde ülkemize hayır getirmesini temenni ediyorum."

Kampanyaya belediye meclis üyeleri ve kent konseyi üyeleri de destek verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.