Kütahya

MÜSİAD Kütahya Şubesinden seçim değerlendirmesi

14:48 28 Haziran 2018
MÜSİAD Kütahya Şubesinden seçim değerlendirmesi

MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı Yılmaz Kırdar, seçim sonuçlarına ilişkin, "Türkiye tercihini, büyümeden, gelişmeden, kalkınmadan, yatırımdan, zenginleşmeden, her alanda dünyanın itibarlı, onurlu, sözü geçen bir ülkesi olmaktan yana kullanmıştır." dedi.

Kırdar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimlerini bir durak olarak gördüklerini ve sürekli değişen senaryolarla ellerini ovuşturarak Türkiye'nin diz çökmesini bekleyenlere derslerini yine hep birlikte verdiklerini söyledi.

"Ülkemizi, bayrağımızı, ezanımızı, özgürlüğümüzü, namusumuzu Türkiye hakkında hain hayaller peşinde olanların pençesinden bir kez daha hep birlikte kurtardık." diyen Kırdar, şunları kaydetti:

"Türkiye tercihini, büyümeden, gelişmeden, kalkınmadan, yatırımdan, zenginleşmeden, her alanda dünyanın itibarlı, onurlu, sözü geçen bir ülkesi olmaktan yana kullanmıştır. Bu seçimin galibi demokrasidir, milli iradedir, milletimizin kendisidir. Milletimiz, Türk siyasi tarihinin en yüksek katılımlı serbest seçiminde sandığa gidip, iradesine sahip çıkarak, demokrasiye ve onun ayrılmaz bir parçası olan haklarına ve özgürlüklerine ne kadar önem verdiğini bu seçimde tekrar göstermiştir. Türkiye artık geleceğine eskisine oranla daha güvenle bakmaya başlamıştır. Bizlere bugünleri gösteren Rabbimize şükürler olsun diyorum."

Kırdar, bundan sonraki süreçte Türkiye'nin uluslararası alandaki itibarının çok daha yükseklere çıkacağını, bayrağın çok daha nazlı dalgalanacağını ve ezanların çok daha huşuyla okunacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.