Kütahya

Diyanet İşleri Başkanı Kütahya’ya geliyor

15:30 04 Eylül 2018
Diyanet İşleri Başkanı Kütahya’ya geliyor

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın çeşitli ziyaret ve açılışlara katılmak üzere perşembe günü Kütahya’ya geleceğini bildirdi.

Müftü Hazırlar, gazetecilere yaptığı açıklamada, perşembe günü Kütahya’ya gelecek Erbaş’ı, Kütahya’da ağırlayacak olmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Erbaş’ın kalabalık bir ekiple geleceğini dile getiren Hazırlar, şunları kaydetti:

"Sayın başkanımız burada inşallah il müftülüğümüzün temel atma törenini gerçekleştirecek. Temel atma törenine bütün halkımızı davet ediyorum. Sadece bu temel atma töreni olmayacak. Aynı zamanda yapımı tamamlanan ve ilimize de bir değer katan Diyanet İşleri Başkanlığı Evliya Çelebi Eğitim Merkezimizin de açılışını gerçekleştirecek. Bununla beraber değerli başkanımız ilimizde görev yapan Kur’an kursu öğreticileri ve din görevlileriyle bir araya gelecek, onlara hitap edecek. Yine yatılı bir Kur'an kursumuz var, Hesna Köksal Hayma Hatun Kur’an Kursu. Dumlupınar Mahallesi'nde açılışını gerçekleştireceğimiz bir yatılı Kur'an kursu. Tabi bununla beraber valilik, belediye ve müftülük ziyaretleri de olacak."

Hazırlar, Erbaş’ın cuma günü de Kütahya’da olacağını ve Ulu Cami'de hutbe okuyup cuma namazını kıldıracağını ve vatandaşlarla buluşacağını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.